Mitä on Boudoir tai Buduaari-kuvaus

Boudoir.fi
Boudoir.fi

Boudoir-kuvaus, huomenlahja-kuvaus, secret box -kuvaus, buduaari-kuvaus, budoaari-kuvaus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Boudoir kuvia annetaan huomenlahjakuviksi hääyön jälkeisenä aamuna, syntymäpäivä- ja joululahjoiksi tai boudoir kuvat otetaan aivan muistoksi itselle. Boudoir kuvia ottavat aivan tavalliset naiset, ei vain pitkät missimittoihin mahtuvat naiset vaan myös XXL- ja XXS-kokoiset, pitkät ja lyhyet, vanhat ja nuoret.

Boudoir kuvat ovat yleensä hyvin kuvaajansa näköisiä, mutta yleisesti kuvissa on tarkoitus antaa klassisen kaunis ja tyylikäs kuva lahjan antajasta. Romanttinen kuva itsestä on erittäin mieluisa ja herkkä lahja sekä tapa kertoa rakkaudesta.

Valokuvissa lahjan antaja on yleensä ovat pukeutunut erilaisiin alusasuihin tai vaikkapa pelkkään yöpaitaan ja korkokenkiin. Joskus boudoir- ja buduaari-kuvissa on haluttu poseerata täysin alasti, mutta silloinkin valokuvissa ensisijainen tarkoitus on näyttää klassista kauneutta tyylillä. Myös parin tai miehen kuvaaminen boudoir tyylillä on yhtä lailla mahdollista. Kuvaus voidaan tehdä asiakkaan kotona, hotellissa tai jossain muussa halutussa miljöössä esimerkiksi luonnossa. Makuuhuoneen ja sängyn ottaminen mukaan kuvaan on erittäin yleinen ja klassinen tapa.

Miten valmistautua?

Tärkeintä boudoir-kuvauksessa on, että valokuvaajasi on ammattilainen, joka saa kuvattavasta henkilöstä juuri ne parhaat puolet esille. Kuvattava henkilö voi valita juuri sellaisen asusteen, missä tuntee näyttävänsä parhaimmaltaan ja missä tuntee olonsa seksikkään kauniiksi. Kuvaaminen voidaan tehdä esimerkiksi alusasussa tai halutessa täysin alasti. Yksi tärkeä asia ennen boudoir-kuvausta on se, että laittaa jo päivällä päälle jotain mukavaa ja löysempää: ihollesi jää vähemmän merkkejä vaatteista, esim punertavia painaumia. Painaumilla kestää aina kotvasen lähteä pois iholta. Kampaajalle je meikkiin kannattaa pukeakokonaan napitettava paita. Näin valmistautuessa valokuvaukseen paidan poisotto ei sotke meikkiä tai kampausta.

Kenelle boudoir-kuvaus ja buduaari-kuvaus sopii?

Boudoir-kuvaus ja buduaari-kuvaus sopii kaikille, jotka haluavat klassisen kauniita, seksikkäitä valokuvia itselle tai lahjaksi rakkaalleen. Itse boudoir-kuvausta ei tarvitse jännittää, voit tulla kuvaukseen juuri sellaisena kuin olet. Jos vartalossasi on joku kohta mistä et pidä, se voidaan sopivalla asennolla ja korostaa puolia, joista itse pidät.

Ota siis yhteyttä heti, jos haluat itsestäsi tai rakkaastasi boudoir-kuvia!

Ota yhteyttä | Twitter | Facebook

This entry was posted in Boudoir and tagged , . Bookmark the permalink.